nuffnang

Wednesday, 17 August 2011

cerita si kucen :))...semangat nak nengok..yahoooo

hola reader's
ehh korang korang
pernah tengok citer Shrek tak??
yang gergasi hijo tuh..
yang comel tuh..
kawen ngan princess Fiona..
:)
dalam Shrek ade sekor kucen 
yang pakai boot
yang sangat comel..
Antonio Banderas yang pegang watak tuh
aku suka yang amat kucen  tuh
i adore that cat sooo much..
hehehehe
sumpah cumil..
kan best kucen2 aku pandai cakap
tapi kalu pandai cakap aku lari dulu..
weeeeeeeeeeee
okeh
aku tak sabar nak tunggu citer nie
keluar..tak silap bulan 11..
jangan time wedding kakak aku suda..
aku excited sbb bulan 11
aku final..
pas final bleh g have fun..
awesome lah..
aku nak review pasal citer nie tak boleh lah..
youtube tak bleh play..
sbb ape aku pon tak tahu lah..
nnt aku post lah ehh
tak pon sendiri tgok kat youtube ehh..
hehe..
aku bagi korang tengok gambar jelah..
kot2 ada yang tak tengok citer kartun 
so tak tahu sape itu Mr Puss..

jeng jeng jeng...
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


nie salah satu adegan dalam Shrek..
comel sgt...




bergaya kan kucen nie??
bajet macho..


tadaaaaaaaa
poster movie Puss in Boots..
kan best kucen aku pakai boots mcm nie..
**sewelsuda**

10 comments:

miZz_nizZ said...

kalokucing leh ckp best r.leh wt tman smbg!haha.tp jgnla lariplak!haha

princess nabila said...

Mizz_nizz:haha..kan..kalo kucen bleh ckp mmg best..ade geng tuk sesi luah perasaan tp mane ade kucen bleh ckp..mmg bukak langkh seribu la..haha

Alif said...

adoy,rugi la alif,sbb alif ni takut kucing...ahaha

princess nabila said...

alif:ish ish ish..sgt rugi..ahaha..asal takut??kucen tuh x mkn alif la..kucen sgt comel dan jd peneman tau..:))

Dalin said...

mmg tomey kan? nyioww2.. bila dia bolat kan mata dia.. semua dalam panggung tu bunyik, "aawww..ahhh.." geram!!!

princess nabila said...

dalin:tau xpe..sgt cumel..geram sgt2 nagn kucen nie...hahaha

miss m said...

kucing ni mmg klucing paling cute tiut miut lah!!!! hahaha

miss m said...

semngt sgt.jdi klucing plak kucing tu..:)

Ema Minami said...

heee...sy pon sukeww tucen..tapi benci lipass..nnti suh kucen comeyl ni telan semua lipas boleyyy tak???hakhak

princess nabila said...

miss m:hahaha..sgt kiut kan..pndi plak tuh..haha..besa lah..sume benda kene semangat.:)

ema minami:haha..jgn nnt kat kucen tuh bau lipas..busuk..buang lipas tuh dr tingkat ats.kalu bwh pukul jek ngan seliper..:)

Post a Comment

nuffnang