nuffnang

Friday, 29 April 2011

::congratulations william and kate!!!!!::



hola hola..
hari nie hari
paling bersejarah di dunia..
hari ini adalah wedding
putera pujaan ramai
termasuklah aku 
iaitu
Prince William and Catherine Elizabeth Middleton.
sgt sgt sgtlah
sweeetttt...
May God bless them 
happy forever after..
hahahaha
dapat gelaran baru..
DUKE AND DUCHESS OF CAMBRIDGE..
wahhhh bestnyee..
present dari Queen tuh..
semoga bahagia yek..




ROYAL WEDDING: Kate Middleton And Prince William Have Balcony Kiss











dress Kate sangat cantik..
suke nyeee..
Kate sangat cantik
elegan
bergaya
sgt sweet la die nie..
untungnye Kate..

Wednesday, 27 April 2011

prince charming..

hai hai..
hari nie..
mood agak baek..
nak sharing citer - citer perasaan nie
wahhh bukan maen lagi kau..
hahaha..
korang mest ada jejaka idaman kan??
ha jangan tipu..
aku tau makcik kantin pon ada kot..
nyonya jual sayur tepi jalan pon ada..
tak kan korang tak ado..
nampak benor nipunya..
mwahahahahahaha
okeh..
aku kene citer dulu la ehhh
dulu kan 
aku selalu impikan seorang lelaki
yang macam
citer dongeng tuh..
putera raja dalam snow white
cinderella
rapunzel
sleeping beauty
banyak lagi lah..
yang sama waktu dengan dia..
siyes...
memang berharap sangat dapat
name pon hantu kartun..
mestilah nak lelaki macam tuh kan..
pas tuh 
aku nak type yang
tinggi,hensem,berkarisma
macam2 lagi lahh..
aku nak macam tuh..
perghhhhh memang best kot kalau dapat..
tapi sekarang aku still nak ciri2 tuh
tapi nak yang
beriman,tak hensem pon tak ape asalkan 
niatnya terhadap aku ikhlas..
yela aku bukan cantik mana pon..
comel jek..
hahahahaha
aku nak lelaki yang sanggup
mengaku aku nie wanita dalam hidup dia
dan tak pernah abaikan aku..
memang lah aku independent..
tapi kalau da kahwin kau nak biar aku independent jugak ke??
melampau lah tuh..
sometimes ladies pon nak perhatian jugak..
kan kan kan..
sebagai lelaki korang perlu pandai bahagikan masa jek..




nie adalah perkara pertama yang aku nak..
lelaki yang penuh beriman 
dan boleh tunjukkan aku ke jalan yang benar..
sungguh semua orang nak lelaki macam nie..
yela zaman sekarang nak cari lelaki yang baik tuh susah
tapi usaha tangga kejayaan kan..
haaa ape lagi cari lah..
aku nak type nie..
hope dia akan bimbing aku ke jalan yang benar..
amin.....



aku nak lelaki type nie jugak..
sanggup dukung anak..
sampai dua orang plak tuh..
agak2 ada lagi tak lelaki macam nie??



aku suka lelaki yang 
pandai bahagikan masa..
karier langsung tak ganggu 
masa ngan anak-anak..
jangan campuradukkan 
kerjaya dan kehidupan sosial kita
nanti kita sendiri yang parah..
sebab ape??
tak ada masa nak berehat..
24/7 kerja jek..
badan pon kene rehat..
ye dak???


aku suke lelaki macam nie..
beriadah bersama keluarga..
walau sibuk macam mana pun..
keluarga perlu diutamakan..
tahu tak??
kene tau..
kalau tak buat macam nie..
kesian anak-anak kita
terperuk dan sekali gus
menganggu emosi diorang..
diorang pon nak jugak jalan2 ngan parents diorang..
kang tak pasal2 dapat anak
kuat memberontak..
ha..kan da tak tahu nak wat ape..
semua itu psikologi..
hehehe...
mentang2 amik pendidikan prasekolah..
mwahahahahhaa..
hensem la beckham nie..
gmbr dia banyak kan??
biarlah..
aku suka dia..
mwahahahahahahahahah..
anak-anak dia pon comel..



nie lagi satu..
lelaki yang akan pergi ke pasar..
tak kira tesco ke giant ke
pasar tani ke...
yang penting pasar!!
aku nak lelaki macam nie..
even aku x pergi pasar pon xpe..
biar die jek pergi..
die tahu pilih sayur2
ikan-ikan
dan sebagainya lah..
kalau yang pandai masak pon untung jugak..
larat ke nak makan aku masak jek
aku pon masak bukan 
hebat sangat..
tengok mama masak macam best..
tuh yang blaja tuh..
mwahahahha..
adat lah masin manis masakan tuh..
nama pon bukan chef..
kalau chef laen..
deme da pro..
xyah sebut lah..
ye dak???

p/s:
waiting for him..
hehehehe...
korang ade???
heeeeeeeeee~~~

Tuesday, 26 April 2011

cantik menarik ker???


hola hola guys..
okeh let's begin...
cheeewaaaaahhhh
tau lah baru lepas tengok citer harry potter..
hahahaha..
kelas tak ada..
bosan..
so tengok lah..
tadi terbukak blog orang..
mestilah orangkan..
tak kan orang-orang..
dasat orang-orang sawah ada belog..
okeh..
aku tiba-tiba terfikir..
nie pendapat ehh..
bukan nak gaduh..
kalau nak jom pergi gelanggang..
macam nie..
pas baca blog orang
aku baru terfikir..
kebanyakkan orang yang cantik mesti sahabat handai die ramai..
tapi info yang bagi apa la sangat..
baek aku tengok dokumentari jek.
and then aku terpikir..
(aku memang suka bahasa rojak..harap maklum yek)
cantik itu satu bonus namun cantik itu juga
mampu makan diri sendiri
faham tak??
tak faham..
okeh..
erti kata lain..
kebanyakkan orang yang cantik akan 
membuatkan ramai manusia melihatnya
namun korang sedar tak
bahawa keadaan itu akan mencetuskan 
perkara yang tidak diingini..
korang perlu ingat..
kita sebagai manusia 
dan sebagai anak
membawa nama baik ibu bapa..
(sila renungkan di situ)
if something bad happen to us..
people will think that very negative perception
absolutely yes..
suatu hari nnt
if kita panjang umur aku teringin
nak tengok..
orang-orang cantik tuh akan
letak tak gambar mereka 
yang penuh dengan kedut-kedut???
kene ingat..
kecantikan tak akan menjanjikan apa-apa..
tapi sebaliknya amal ibadat..
kalau muka cantik tapi perangai 
HAPRAK..
baek tak payah...
lelaki pantang nampak perempuan cantik or
dahi licin
laju jek..
pas tuh bile kene tinggal salahkan 
kaum hawa yang lain..
ehhh hello..
sila bertaubat la yek..




Monday, 25 April 2011

tahniah ashraf muslim.....hilang jejaka idaman aku..huh!!!

holla guys...
heeeeeeeeeeeeee
ini entry kene taip cepat2 sebab ngah menyiapkan
kerja tugasan ict..
nak habiskan cepat2..
nanti tak de lah nak kelam kabut da..
okeh..
time ngah layari internet tadi kan..
bukak metro..
dalam hutan kenelah gune online..
itulah fungsi berukband..
okeh..
back to my title..
lelaki idaman semua wanita dah dimiliki orang da...
sape sape ???
jeng jeng jeng..
semestinya
ashraf muslim...
ustaz amirul
or whatever lah namanye die lg..
sedih kot..
die sangat lah hensem..
kuat agama plak tuh..
hishhh
memang ciri2 lelaki idaman aku lah..
tapi sedih..
tak apalah..
da jodoh kan..
heeeee
nak tak citer die
klik sini yek..
selamat membaca..

Sunday, 24 April 2011

ting tong ting tong

huwaaaaaaaaaaaa
aku dah ting tong!!!!!!!!!!!!!!!!
ni semua gara-gara ict..
hishhh
semangat buat assignment dia..
adessss..
sangat lah pening...
tapi kena lah jugak membuat
sert memahaminya..
bak kata en alif..
tanam kan minat..
macam mana nak tanam kalau 
tanah tak ada....
hahahahahaha
sorry atuk...
weeeeeeeeeeeeeeee
okeh saya perlu fokus..
okeh..
pray 4 me..
hmmmmmmmmmm.
kene berusaha keras sem nie..
go go chaiyok..
u can do it nabila..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, 23 April 2011

ict yang membuat aku ting tong~~

okeh....
hari ini hari apa???
sabtu..
pandai...
selalunya lah kan..
hari sabtu hari cuti dan bergumbira..
betol tak??
betol..
tapi hari ini sangat lah tak best bagi aku..
sebab????
hari ini ada kelas...
sangat penat dan lapar!!!!!!!!!
6 jam dalam bilik tutor tuh..
dari pukul 2 petang sehinggalah 8 malam..
itu sepatutnya lah masa..
tapi disebabkan oleh few students 
yang beria-ia + tergedik-gedik
nak balik..
so sir pon lepaskan awal..
first class..
agak best
agak bosan.
dan
terus terang ehh...
aku tak faham sepatah haram mengenai ict
or multimedia
or everything about this..
siyes...aku tak faham langsung..
ohhhh my god...
dah lah assignment group dan individu agak boleh tahan..
hishhh...
aku tak tau nak buat macam mana dah..
hmmmmmmmmmmmmm
pas ini kalian boleh lihat saya makin ting tong ehh..
hahahahahahaha
aku sangat tak faham..
minta-minta lah lepas ini
aku boleh faham
maybe tadi dia ajar secara teori..
bukan praktikal kot..
hope pointer aku naik sem nie

hmmm
sangat penat 
dan segala-galanya lah!!
next week dah plan nak balik ipoh...
tapi tak boleh...
sebab sabtu tuh ada sukaneka persatuan PEPPRA...
(persatuan prasekolah di unisel)
adehhhhhh
wajib pulak tuh..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nak balik...
rindu mama
rindu lola
rindu kecik..
next week kene tinggal dalam hostel sorang-sorang...
housemate semua balik...
huwaaaaaaaaaaaa
lagi sedih.....
mama nak balik!!!!!!!!!
sini sangat lah tak best..
hutan simpan jek..
(gedik!!!sem 3 da sibuk dok merengek,,sem 1 xnk plak)
heeeeeeeeeeeeeeeeeee~~
mood:nak balik Ipoh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Friday, 22 April 2011

followers da ramai???hoooraaayyyy~~~

yeahhh..
followers aku dah ramai...
tak silap..
lebih 40 orang..
alhamdulillah..
terima kasih banyak-banyak
sebab sudi singgah belog saya 
yang serba kekurangan..
heheheh
malu~~~
akhirnya..
dapat kalah kan alongku...
sebab..followers aku lagi ramai dari die..
yeahhh..
along..
jangan marah yek..
hik hik hik...
mari ramai-ramai lompat bintang sama-sama!!!!
over suda~~

travel sampai penat~~

hoyeh hoyeh...
hari ini aku sangat happy~~
hari nie aku dan kawan2 umah
pergi jenjalan..
hajat dihati ade dua sebenarnya..
pertama
<
>
<
>
nak beli kasut g kelas..
hehehehe
dah bgtau mama ngan abah da..
cakap nk pergi midvalley..
(tuh jek tempat y menarik dan senang untuk kteorg y menaiki kenderaan awam)
pas tuh smpi2
setelah tunggu lame kat unisel
sebelum bas bertolak..
agak mengong itu bas..
sbb kami da tunggu dlm bas tuh
sejam lebih..
pkul 8 pagi tepat kami
keluar hostel..
sgt menguji keimanan..
tepat pukul 11 something or 12 something
sampai ke mid..
terus meluru ke kedai kasut..
pusing-pusing x jmpe yang menarik..
n then cik yana straight ke vincci..
pelik gak..
ramai gilak org..
pastuh yana tgok harge..
ha....
10 HENGGET?????
sgt x percaya..
aku pon masuk tgok...
pergggghhhhhhh
sedang sale kot..
patut lah orang ramai gler kat vincci..
aku pon join la cube kasut tuh
kasut nie
kasut tuh
kasut nie..
last2 nadia nampak boot yang sgt cantik
(actually kami da nmpk kat ipoh..
mmg less tp harge die 80hengget..)
aku ngan nadia beli kasut yang same..
nadia warne itam..
aku warne coklat..
boot tuh agak tinggi..
hahahaha..
pas tuh aku terperasan handbag pon murah..
below RM50 okeh...
RM50 aku repeat blek..
aku selongkar jumpa 1..
leather warne putih..
dr rm 119 aku beli rm30 jek..
heeeee
best glerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
penat pusing kat vincci tuh jek..
yela..
yana pusing nk dekat puluh kali
cari kasut..
kak syidah beli dua pasang..
sgt comel die pakai..
hahahahaha..
pastuh abah call..
abah dah smpi..
pergi food court abah blanje..
nyum nyum..

pastuh kteorg gerak..
sbb nk pegi ke
PWTC..
nk pergi beli buku..inilah sbb kedua kami keluar..
pastuh hujan mencurah lebat sangat2..
kami tersangkut kat jalan tar..
time tuh sempat aku beli dress..
sgt2 murah..
hahahahaha...
pas tuh kami pergilah ke maju junction..
mall y dekat opis kak long yana..
tp before that kami terperangkap kat semua house..
hujan lebat yang amat..
pastuh kteorg pon gerak balik..
mmg penat gler..
sgt sgt sgt...
yang aku geram gler tuh..
kasut aku koyak..rabak!!!
tau lah aku beli kasut baru..
xyah la majuk..
haishhh..
agak ngek la ckit..
nadia suh buang..
tapi aku sayang..
kasut tuh elok lagi..
balik ipoh nk bwk..jahit blek...heee..

to girls..
pergi cepat ke midvalley..
vincci sale gler2..
kasut mahal jadi murah gler..
x rugi lah..
x silap smpi 1st Mei nie..
cepat2...
hahahahahahahaha

Thursday, 21 April 2011

sampai hati....

aku rasa sedih sangat
tak tau lah nape..
siyes aku da fikir yang benda nie remeh jek
tapi x boleh lah..
aku xtau nape..
sedeh sgt..
sampai hati..
aku tak tahu nak citer kat sape dah..
nie jek tempat aku luahkan perasaan
if korang terasa
sory lah tapi ini luahan hati aku..

dulu time sekolah ko baek
last2 sekolah before spm ko baek ngan aku n kawan aku
sbb ape..
aku pon x pasti..
maybe sbb ko xde kawan tuk blaja sekali..
ko mmg baek..
cantik..
mudah didampingi...

habis spm aku ko,ngan kawan kita (due orang)
menimba pengalaman ngan bekerja.
masa tuh best
pengalaman baru..
masing2 x penah merasa..
pas tuh
hanya sebab aku tak ajak kau ngan kawan aku yang sorang tuh
pergi solat
korang berdua
salahkan aku gila2..
macam berdosa sangat aku..
mmg aku x puas hati..
sgt sgt sgt..
tapi korang x tau..
aku x ajak hanya sebab
kaunter korang orang ramai..
agak mustahil lah kakak2 cashier tuh
akan lepaskan korang
tapi korang x sedar kan???

pas tuh
ble aku mule keje kat tmpt lain
aku ase lega..
sbb dah lost contact ngan korang..
siyes..bahagia sgt..
mmg ade rindu tapi aku kene lawan..
aku kerja untuk timba pengalaman baru..

tup tup..
aku dapat sambung blaja..
sbelum tuh mmg aku tau ko dpt sambung..
sbb ko text aku
n then 
aku pon dpt..
tapi siyes aku x sangka
kite satu tempat blaja...
aku egt mungkin 
nak buang yang keruh ambil yang jernih..

sem satu,
aku paling terasa..
sewaktu kita bertengkar kat court..
ko cakap
ko just ade dua orang kawan jek..
dan aku bukan kawan ko..
ko bermati-matian
tidak menyalahkan kawan ko..
tapi sebaliknya aku..
ye memang aku tak puas hati..
tapi aku hanya berdiam diri jek
aku tak nak keruhkan lagi keadaan..
biar semua ini aku simpan..

sem dua
hubungan kita okeh 
tapi macam
dekat tapi jauh..
aku terasa sangat

sekarang
lagi dekat
tapi semua itu
tak kan bagi kesan pada ko..
mereka lah kawan baek ko..
bkn aku..
apa2 pon..
aku xnk amik tau psl ko lg..
ko serba lengkap hidup ko..
mustahil ko nk kawan mcm aku..
serba kekurangan..


sedeh sgt..
tapi aku kene tabah..
perlu lupakan semua itu..
aku perlu fikirkan 
kehidupan aku..
itu sahaja..

to..
yana
nadia
ika

thanks sbb support aku...
ko mmg kawan yang baek..
x salah aku pilih korang dlm hidup aku..
terima kasih banyak2..


Wednesday, 20 April 2011

kelas da mule~~yeahhh..

iyela tuh happy..
sgt plastik..
mwahahaha
adehhhh
esk da stat kelas..
malasnyeeeeee
hishh
kene fight!!!
sem nie pointer kene naekkan lagi..
dua subjek je pon..
mwahahaha
sgt sedey..
hmmm
da la x cukup tido..
mane taknye..
tido sorang2..
faham2 lah kan..
macam2 lah bunyik2 yang didengari..
hishhh
scary...

saya rindu anda...
rindu nk dengar ko berleter..
nk dengar ko menjerit..
macam2 lah...
hmmm
sgt2 sedey..
mcm x caye jek ko xde..
wish us luck okey..
no matter what happen
ko tetap kwan baek kami..
miss u a lot~~

Tuesday, 19 April 2011

bebudak unisel nie pengotor yang amat !!!!!!

ape perasaan korang tengok area blok korang sgt kotor??
plak tuh..
bilik korang ade wallpaper yang sgt huduh...
n then kat dinding korang ada contang conteng
dan jugak meja makan korang 
ade tulisan mengunakan liquid
yang menyuruh
"dilarang menconteng"
ya rabbi..
baru aku tau yang before this..
budak yang tinggal kat umah nie
sgt BODOH!!!!
die pesan jgn conteng but die wat ape ehh??
bkn conteng ke???
dlm bilik aku xde rupe bilik langsung...
buruk gler..
kalau x reti pasang wallpaper jgn lah pasang..
buruk tau x???
kalu iyapon gunalah gunting..
xperlu koyak gune tgn tau!!!
if korang ade wat benda nie..
siyes aku mmg x gemar langsung..
sbb ko mmg xde sivik..
perangai teruk gler..
hello
tau la korang bayar..
hbs kami x bayar ke???
asal??
buku xde nk menulis???
sehingga almari ngan dinding jadi kertas???
meja jadi mangsa???
fikir la wehhh..
geli aku tgok tau x???
sgt x senonoh!!!!!!!!!!!!
vandalism..
nie baru blok perempuan..
blok lelaki aku x tau la..
n x heran sgt sbb diorg lelaki..
nie perempuan kot..
ko nnt dpt anak yang kuat menconteng padan muke kau!!!!
rasakan..
betapa kami x suka rumah yang diconteng..






both picture nie
kat floor 1..
kalu iya pon sapula ke tepi..
jgn la semak sehingga org nk lalu pon x bleh..
sgt pengotor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nie dlm bilik aku..
tepi dinding..
sgt xdde sivik!!!!


memang menguji keimanan aku la..
hishhhh




kalu iya pon xde kertas minx la kat kawan..
x pyh la sibuk nk menconteng..
idiot!!!!!
kalu nk kertas aku bleh bg lah..
x perlu menconteng!!




atas meje pon jadi..
sgt lah bodoh..
see
suke bg aku mencarut...
x senonoh..
org2 mcm nie x layak jadi manusia..
sgt x bersyukur !!!!!!!!!!!!!




nie dalam bilik yana..
bleh plak wat crossword
guna nama diorg..
astaga..
sgt keterlaluan
melampau..
korang nie ape ehh perasaan if muka korang kene conteng mcm nie???
mesti best kan??
nie namenye korang xde disiplin..
tau..
n korang mmg x belajar sivik...
memalukan..
orang islam plak tuh..
haishhh..
berubah la weh if korang bace nie..
yang da wat tuh
or yang ade kene mengena or yang terasa
sendiri mau egt ok..
sila ubah perangai anda..
sbb karma akan berlaku n 
akan terjadi pada korang..
faham!!!!!
jgn memalukan budak unisel tau!!!



ape yang korang lihat kat gambar nie???
ape pandangan korang???
ape korang rasa???
mwahahahahaha

tgok nie pulak...


nie anak kucen saya..
namenye lola..
sgt innocent kan??
ohh jgn terpedaya
perangai die macam yang gmbr di ats..
sungguh..
korang x caya??
sila dtg rumah untuk rasa penangan nya..
mwahahahaha
tapi die sgt comey..
walaupun perangai ada mcm anak harimau..

ape pandangan anda..
mengenai lola..
mwahaha

hate sem 3 a lot....

why nabila why..
u hate this sem a lot 
why???
mwahahahahahahaha

korang kecut tak tengok title entry aku???
hik hik hik
bagi gempak cikit..
mwahahaahhaahahahah
(ya rabbi gelak mcm setan)
haishhh
okeh back to my story..
walawweehhh
mcm nie..
sem nie aku x bape nk suke la..

yang pertama:
kelas khamis ngan jumaat...
geramm nyee aku...
sian la kat aku yang dok jauh nie..
merindui bonda ku..
sian la ckit..
jumaat kalu petang aku x kesah..bleh rushing blek
lgpun pudu da bukak..
so xyah la nk pegi ke bukit jalil 
yang sumpah jauh..
bertukar train la..
bas la..
haishhh..
sgt tensyen..
sometimes ase mcm xnk balek..
tp sampai gak kat ipoh...
mwahahahahahah
 i hope bleh tukar jadual tuh..
mane taknye..
muke aku nie muke yang x boleh dok diam..
sebok jek nak balik Ipoh..
then ble kelas jumaat dr pukul 2 hingga 8 malam..
just imagine..
bebudak lain sume kuar bwk beg balik kampung..
tapi aku bwk beg kelas..
huwaaaaaaaaaaaa
sgt sedey kot..
tolong lah tukar..


saya dah buat muka yang sangat comel da nie...
kasihanilah saya..
(~.~)

jgn lah biarkan aku berhenti berharap...
(kang aku melalak plak)
hiashhhh...

yang kedua:
rumet aku xde !!!!!!!!!
aku tido sorang2...
da xe geng + kawan baik..
sedey yang amat..
double triple kot..
napelah aku x halang jek ika dr amik nurse tuh..
astaga..
rezeki die wahai cik nabila..
oohhh ok..
but..
aku sedey..
bnyk aku nk citer kat ko..
(tapi td ko dtg aku lupe)
please cari lelaki lain..
jgn harapkan si navy yang haprak tuh..
die mmg x layak untuk kau!!!
pas nie cari doktor..
lagi best..
takat navy keje bahagian admin
berlagak bagus..
bajet ensem sgt lah
boleh menduakan kau..
aku xnk ko nanges sbb jantan x guna tuh..
ko cari jek laen..
ko lagi cantik dr awek2 die kot..
hishh



pembunuh upahan yang aku upah...
mwahahahahhaha
pdn muke mamat tuh..


Monday, 18 April 2011

silent readers

what important that things???
ok..
mcm nie..
(aik bleh rupenye ckp bahase melayu)
hik hik hik..
aku just terfikir..
before this aku suke baca blog orang..
serius macam best jek..
bace bace bace n bace..
tapi aku x penah komen blog org.. i dont know y..
ade y aku nk bg komen
tapi takut terguris hati dan perasaan diorg..
hmm what ever lah..
i will be silent reader..
hehe..
untuk kebaikan semua..
much better right??
tapi ade la few yang aku akan komen..mwahahahaha
iaitu 
cik yana..
weeeeeeeeeee

to yana
sy akan semak samunkan blog anda..
mwahahaha(gelak syaitan)
heee~~

Sunday, 17 April 2011

apa???erul af9 nyanyi lagu untuk aku????omg...sgt terharu !!!




tgok x af semalam??
x tgok??
sgt rugi..mwahahaha
haha..
semalam erul nyanyi lagu cinta untuk nabila..
wahhh lagu aku tuh..
terharu weh
kah kah kah..
asal la x bg lagu tuh kat afif..
hishhh..
xpe la..
lagi 1 yang ko translate lagu tuh dlm korean asal???
x menjadi la weh..
mule2 da feel da..
ble masuk korean mcm laen la weh...
mood tuh mcm tetukar..
hmm..ape pun gud luck..
ko kene pujikan semalam..
pas nie nyanyi lagi ehh lagu untuk aku..
mwaahahahahaha
pada sape2 yang x tgok tuh
sile lah tgok video di atas yek..
heeee~~
suke suke

p/s:damn...da smpi unisel...
hishhh sgt x best...

Saturday, 16 April 2011

hutan???ohhh no...

huwaaaaa.
perlu balik utan!!!
sem 3 da bukak...
ohhh no...
sedeynyee...
xmau balik..
nape la unisel tuh 
x ade kat ipoh jek..
x payah la aku berangkut
barang ke hulu ke hilir..
haishhh..
ngek ngok la..
mencik mencik mencik!!!!!
tu la sape suh sambung blaja jauh2..
padan muke..
heeee
bajet nk timba pengalaman baru lah..
ye la dok jauh kenal ramai org..
mwahahaha..
 mood tetap x nk balik !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~.~

tenkiu abg shuk ~~

                                    
hola hola guys.
kan bufday aku da lepas..
tapi aku paling suke 
ucapan yang ini...
thanks abg shuk..
saya sgt suka..

jeng jeng jeng

Hoping your wishes come true year after year.
Wishing you all the best in the year to come.
May your days be filled with sunshine and beautiful colors.
And may your nights be filled with comforting dreams and wishes to come.
Although I can't wish you a happy birthday in person; I will spend the whole day with happy thoughts
of you.
Wishing you many more good and prosperous years.
Wishing you good health and happiness in life.
Hoping your wishes come true year after year.
On your birthday, may every glowing candle on your cake be a wish that comes true.
Hope your birthday blossoms into lots of dreams come true.
Wishing you a very warm Birthday.
Wishing you only the best on your special day.
Wishing you the happiest of birthdays; Hope this is your best year yet.
Wishing you many more candles to come. Happy birthday.



 

Friday, 15 April 2011

HB zizan

nie entry kene taip cepat2..
sbb ngah kemas bilik
yang superb serabai..
nie pon curi tulang jap..
hehehe..
peace mama.
mwahahahaha
semalam bufday aku..
hari nie bufday zizan(rj)
terbaekk la..
happy bufday zizan 
may Allah blessing u..
just nk bgtau yang bufday kte sebelah
menyebelah..
hahahaha
ngek la aku..

great day for me~~

finally i'm 19...
hahaha..
but aku still mude lg ehh..
best sgt hari nie..
sebab kat facebook x putus2 orang wish bufday aku..
haha..
thanks korang..
thanks cik yana,cik ma amirah(sanggup wat entry pasal aku)
cik nadia,abg shuk(thanks for poem..i love it..)
and of cos my beloved siblings..
makasihh..
hehe
aku tak megharapkan pemberian hadiah pon..
if aku ade minx pon just maen2..
doa korang pon da cukup bagi aku..
siyes terharu sangat..
dpt plak call free..
hehe..bergayut sakan la..
thanks banyak2 geng kohort 11 grup 8 y sudi wish aku..
nasib aku xde kat unisel
kalau tak da bermandi tepung da nie..
thanks guys..
aku tak akan lupa saat ini..terharu sangat ngan korang..

tapi aku masih menunggu 
ucapan dari dua org kawan baek aku..
suffian dan abg khusairy..
mereka berdua anggap aku adik..
siyes..
aku masih tunggu..


abang khusairy..
senyap jek kat indon..


suffian..
mane pergi pon x tau lah..
haishh...

yang aku pelik tuh..
diorang nie dua2 asal terengganu..
kebetulan..
but both of u must know that..
i miss you guys..
~_~

tapi aku happy jugak..
tadi bergayut ngan kawan lame..
hahaha
lame x jumpe..
nk tau x sape???
jap ehh
cari gambr..

***
***
***
***
***
***
(x jumpa lagi)
***
***
***
**
*
ha dah jumpe..
tadaaaaaaaaaaaa..


haaaaa..
nie la...
kawan lame yang aku cakap kan dlm entry yang lepas2..
Nur Fazreena Bt. Ahmad Azhar
panjang borak 
tup tup
handphone die battery low..
sian die..
hahaha..
harap2 pas nie bleh kuar ngan die
lepak2..
kteorg rapat pon sebab kami
satu kepala..
hahaa
rindu zaman dulu..
thanks ena..
i miss u so much..



Thursday, 14 April 2011

happy bufday to me~~

pejam celik pejam celik
hari ini genap umur aku 
19 tahun..
hahaha..
kejap jek masa berjalan..
asenye baru semalam aku study giler2
tuk amik spm..
siyes..
aku makin dewasa
tapi jiwa aku tetap remaja..
hahaha
kepada yang wish bufday saya..
thanks a lot..
even x dpt hadiah pon xpe..
asalkan doa dr kalian sudah memadai..
hehehe..

mcm x caye jek da tua..
ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sorang datang sorang pergi

before this aku ade cerita mengenai fazreena
kawan lama yang aku da lame x jumpa langsung..
even khabar berita pon tak tahu...
memang aku happy sangat2..
aku tak sabar nak jmpa kawan2
unisel aku..
siyes...aku memang rindu diorang..
dalam entry aku yang lepas pon ade kot..
petang tadi aku pergi tengok wayang dengan izyan n nadia..
happy sangat2..
dapat tengok citer kartun..
pas tuh jalan2..
n then balik aku teringat kawan rapat aku
kat unisel dan die juga kawan sebilik aku..
so banyak lah cerita aku dia tahu...
aku text die untuk ingatkan dia 
kene wat i daftar pas bayar..
sekali dia reply..
dia nak berhenti sebab dia dapat tawaran nurse..
time aku baca tuh
aku sedih sangat
sebab aku hilang kawan baek
n then hilang rumet aku yang faham kerenah aku..
pas nie xdela dengar orang menjerit panggil nama aku
bila aku dengar lagu..
xde juga la orang nk aku sakat..
orang yang aku nk share pasal semua perkara..
walaupun dia still hidup tapi aku kenal die 
macam da lama sangat..
hampir setahun aku kenal..
die pon pertama kali berjauhan dengan keluarga..
aku pon macam tuh jugak..
so
masing2 rindu kat mak abah..
kebetulan orang perak jugak..
sebab tuh kami rapat..
dari orientasi lagi..
sedih gilak..
yana ngan nadia pon sedih
tp asenyee x bleh lawan sedih aku..
hahaha
tapi kan pelik sangat..
aku tak halang pon..
mungkin sebab aku fikir ini masa depan die..
lagipun nie under kerajaan
sape x nk keje ngan kerajaan kan??
lagipun mak die nak sangat dia pergi..




to ika..
aku doakan semoga kau berjaya dengan jalan yang kau pilih...
semoga hubungan kau dengan hanis ke jinjang pelamin
semoga kau berjaya..
thanks sebab sudi jadi kawan aku
dari orientasi sehingga sekarang..
aku harap persahabatan kita tak akan putus...
doakan kejayaan aku 
kejayaan liyana
kejayaan nadia
kejayaan kak syidah
serta kejayaan syira...
pas nie pinki kene la cr couple baru..
robert pon same..
haha
tapi yang pasti aku mesti rindu kau
rindu nak sakat kau..
dengar kau jerit..
pas nie xde la orang nak aku bercerita..
xdela lagi kawan aku kaco sebelum tido..
kalu balek ipoh aku xde kawan da..
turun naek bas..
pergi midvalley..
jalan2 kat jalan tar..
haha..
rindu kenangan itu..
kalu kau baca nie..
aku nak kau tau yang 
tak kira ape pun berlaku
kita tetap kawan baek..
gud luck dear..














p/s:i will keep this memory with me..
forever~~

nuffnang