nuffnang

Saturday, 23 April 2011

ict yang membuat aku ting tong~~

okeh....
hari ini hari apa???
sabtu..
pandai...
selalunya lah kan..
hari sabtu hari cuti dan bergumbira..
betol tak??
betol..
tapi hari ini sangat lah tak best bagi aku..
sebab????
hari ini ada kelas...
sangat penat dan lapar!!!!!!!!!
6 jam dalam bilik tutor tuh..
dari pukul 2 petang sehinggalah 8 malam..
itu sepatutnya lah masa..
tapi disebabkan oleh few students 
yang beria-ia + tergedik-gedik
nak balik..
so sir pon lepaskan awal..
first class..
agak best
agak bosan.
dan
terus terang ehh...
aku tak faham sepatah haram mengenai ict
or multimedia
or everything about this..
siyes...aku tak faham langsung..
ohhhh my god...
dah lah assignment group dan individu agak boleh tahan..
hishhh...
aku tak tau nak buat macam mana dah..
hmmmmmmmmmmmmm
pas ini kalian boleh lihat saya makin ting tong ehh..
hahahahahahaha
aku sangat tak faham..
minta-minta lah lepas ini
aku boleh faham
maybe tadi dia ajar secara teori..
bukan praktikal kot..
hope pointer aku naik sem nie

hmmm
sangat penat 
dan segala-galanya lah!!
next week dah plan nak balik ipoh...
tapi tak boleh...
sebab sabtu tuh ada sukaneka persatuan PEPPRA...
(persatuan prasekolah di unisel)
adehhhhhh
wajib pulak tuh..
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nak balik...
rindu mama
rindu lola
rindu kecik..
next week kene tinggal dalam hostel sorang-sorang...
housemate semua balik...
huwaaaaaaaaaaaa
lagi sedih.....
mama nak balik!!!!!!!!!
sini sangat lah tak best..
hutan simpan jek..
(gedik!!!sem 3 da sibuk dok merengek,,sem 1 xnk plak)
heeeeeeeeeeeeeeeeeee~~
mood:nak balik Ipoh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Alif said...

ape la nabila ni,
ict ni seronok tau,
kene kreatif n inovatif..hehe,
rajen2 study...

princess nabila said...

ha???seronok??sengsara adalah..
hahaha..maybe first kelas kot..xpe if org x phm org tnye alif ehhh..okeh???

Alif said...

ye,sronok tau...
kalau alif ade masa alif tunjukkan k...

princess nabila said...

okeh alif...nnt tunjuk ehh

Post a Comment

nuffnang