nuffnang

Tuesday, 19 April 2011

bebudak unisel nie pengotor yang amat !!!!!!

ape perasaan korang tengok area blok korang sgt kotor??
plak tuh..
bilik korang ade wallpaper yang sgt huduh...
n then kat dinding korang ada contang conteng
dan jugak meja makan korang 
ade tulisan mengunakan liquid
yang menyuruh
"dilarang menconteng"
ya rabbi..
baru aku tau yang before this..
budak yang tinggal kat umah nie
sgt BODOH!!!!
die pesan jgn conteng but die wat ape ehh??
bkn conteng ke???
dlm bilik aku xde rupe bilik langsung...
buruk gler..
kalau x reti pasang wallpaper jgn lah pasang..
buruk tau x???
kalu iyapon gunalah gunting..
xperlu koyak gune tgn tau!!!
if korang ade wat benda nie..
siyes aku mmg x gemar langsung..
sbb ko mmg xde sivik..
perangai teruk gler..
hello
tau la korang bayar..
hbs kami x bayar ke???
asal??
buku xde nk menulis???
sehingga almari ngan dinding jadi kertas???
meja jadi mangsa???
fikir la wehhh..
geli aku tgok tau x???
sgt x senonoh!!!!!!!!!!!!
vandalism..
nie baru blok perempuan..
blok lelaki aku x tau la..
n x heran sgt sbb diorg lelaki..
nie perempuan kot..
ko nnt dpt anak yang kuat menconteng padan muke kau!!!!
rasakan..
betapa kami x suka rumah yang diconteng..






both picture nie
kat floor 1..
kalu iya pon sapula ke tepi..
jgn la semak sehingga org nk lalu pon x bleh..
sgt pengotor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


nie dlm bilik aku..
tepi dinding..
sgt xdde sivik!!!!


memang menguji keimanan aku la..
hishhhh




kalu iya pon xde kertas minx la kat kawan..
x pyh la sibuk nk menconteng..
idiot!!!!!
kalu nk kertas aku bleh bg lah..
x perlu menconteng!!




atas meje pon jadi..
sgt lah bodoh..
see
suke bg aku mencarut...
x senonoh..
org2 mcm nie x layak jadi manusia..
sgt x bersyukur !!!!!!!!!!!!!




nie dalam bilik yana..
bleh plak wat crossword
guna nama diorg..
astaga..
sgt keterlaluan
melampau..
korang nie ape ehh perasaan if muka korang kene conteng mcm nie???
mesti best kan??
nie namenye korang xde disiplin..
tau..
n korang mmg x belajar sivik...
memalukan..
orang islam plak tuh..
haishhh..
berubah la weh if korang bace nie..
yang da wat tuh
or yang ade kene mengena or yang terasa
sendiri mau egt ok..
sila ubah perangai anda..
sbb karma akan berlaku n 
akan terjadi pada korang..
faham!!!!!
jgn memalukan budak unisel tau!!!


2 comments:

Jeely jelly said...

relax sabar.. g wat aduak kat Jana Niage.. makcik cleaner kat situ pun dah penat gaknye.. budak2 nie suke buang sampah depan pintu.. lagi2 kalau sabtu ahad.. makcik cleaner x keje.. nie duduk blok ape? sem bape ?
huhu.. jgn mention name U.. nanti kang xde sape nak masuk situ :)

princess nabila said...

even wat aduan pon xde feedback la...kan diorg sgt rude...

Post a Comment

nuffnang