nuffnang

Thursday, 21 April 2011

sampai hati....

aku rasa sedih sangat
tak tau lah nape..
siyes aku da fikir yang benda nie remeh jek
tapi x boleh lah..
aku xtau nape..
sedeh sgt..
sampai hati..
aku tak tahu nak citer kat sape dah..
nie jek tempat aku luahkan perasaan
if korang terasa
sory lah tapi ini luahan hati aku..

dulu time sekolah ko baek
last2 sekolah before spm ko baek ngan aku n kawan aku
sbb ape..
aku pon x pasti..
maybe sbb ko xde kawan tuk blaja sekali..
ko mmg baek..
cantik..
mudah didampingi...

habis spm aku ko,ngan kawan kita (due orang)
menimba pengalaman ngan bekerja.
masa tuh best
pengalaman baru..
masing2 x penah merasa..
pas tuh
hanya sebab aku tak ajak kau ngan kawan aku yang sorang tuh
pergi solat
korang berdua
salahkan aku gila2..
macam berdosa sangat aku..
mmg aku x puas hati..
sgt sgt sgt..
tapi korang x tau..
aku x ajak hanya sebab
kaunter korang orang ramai..
agak mustahil lah kakak2 cashier tuh
akan lepaskan korang
tapi korang x sedar kan???

pas tuh
ble aku mule keje kat tmpt lain
aku ase lega..
sbb dah lost contact ngan korang..
siyes..bahagia sgt..
mmg ade rindu tapi aku kene lawan..
aku kerja untuk timba pengalaman baru..

tup tup..
aku dapat sambung blaja..
sbelum tuh mmg aku tau ko dpt sambung..
sbb ko text aku
n then 
aku pon dpt..
tapi siyes aku x sangka
kite satu tempat blaja...
aku egt mungkin 
nak buang yang keruh ambil yang jernih..

sem satu,
aku paling terasa..
sewaktu kita bertengkar kat court..
ko cakap
ko just ade dua orang kawan jek..
dan aku bukan kawan ko..
ko bermati-matian
tidak menyalahkan kawan ko..
tapi sebaliknya aku..
ye memang aku tak puas hati..
tapi aku hanya berdiam diri jek
aku tak nak keruhkan lagi keadaan..
biar semua ini aku simpan..

sem dua
hubungan kita okeh 
tapi macam
dekat tapi jauh..
aku terasa sangat

sekarang
lagi dekat
tapi semua itu
tak kan bagi kesan pada ko..
mereka lah kawan baek ko..
bkn aku..
apa2 pon..
aku xnk amik tau psl ko lg..
ko serba lengkap hidup ko..
mustahil ko nk kawan mcm aku..
serba kekurangan..


sedeh sgt..
tapi aku kene tabah..
perlu lupakan semua itu..
aku perlu fikirkan 
kehidupan aku..
itu sahaja..

to..
yana
nadia
ika

thanks sbb support aku...
ko mmg kawan yang baek..
x salah aku pilih korang dlm hidup aku..
terima kasih banyak2..


8 comments:

cik ieyka said...

sabo yer...
kterorg still ade taw!
go go bella..

princess nabila said...

hahaha...sbb korang ade lah aku kuat weh..
kalu x aku nk wat mcm mane..sedey yang amat...

*fatheeha* said...

eleh...bes ke kwn ngan die tuh? so not happening...gile busan! pathetic doh

Alif said...

ce sabo ce sabo...hehe

Syuxer said...

best ada kawan susah senang..:)..soal kawan bangang atau tidak,len citer..jnji dalam 10 kawan pasti ada 1 kawan yang terbaik untuk kita..kalau semua jadi kawan terbaik kita,kita gak yang pening nk bertindak adil melayan mereka kan..nanti dorang kata berat sebelah la,apa la..heheh

princess nabila said...

along:mmg la..tp terasa kot die wat aku mcm nie...langsung x tegur..:(

alif:ngah sabo la nie..kalu x xtau ape jd..

syuxer:ah ha..btol tuh...kawan yang btol wujud waktu kita susah..nabila da rase da sume tuh..now nabila tau dah mane 1 kawan mane 1 lawan...kteorg layan same rata..soo asenyee xde kot jeles2..hahaha...

AyaNadia said...

sedih aku baca post ko ni.aku pun nk ter-merasa.haha...Bella cantik jgn emo ok?
Aya lg best!huhuhuhu~

princess nabila said...

aya boye:hahahahaha..thanks weh..best ke ko???hahahaha...

Post a Comment

nuffnang