nuffnang

Wednesday, 27 April 2011

prince charming..

hai hai..
hari nie..
mood agak baek..
nak sharing citer - citer perasaan nie
wahhh bukan maen lagi kau..
hahaha..
korang mest ada jejaka idaman kan??
ha jangan tipu..
aku tau makcik kantin pon ada kot..
nyonya jual sayur tepi jalan pon ada..
tak kan korang tak ado..
nampak benor nipunya..
mwahahahahahaha
okeh..
aku kene citer dulu la ehhh
dulu kan 
aku selalu impikan seorang lelaki
yang macam
citer dongeng tuh..
putera raja dalam snow white
cinderella
rapunzel
sleeping beauty
banyak lagi lah..
yang sama waktu dengan dia..
siyes...
memang berharap sangat dapat
name pon hantu kartun..
mestilah nak lelaki macam tuh kan..
pas tuh 
aku nak type yang
tinggi,hensem,berkarisma
macam2 lagi lahh..
aku nak macam tuh..
perghhhhh memang best kot kalau dapat..
tapi sekarang aku still nak ciri2 tuh
tapi nak yang
beriman,tak hensem pon tak ape asalkan 
niatnya terhadap aku ikhlas..
yela aku bukan cantik mana pon..
comel jek..
hahahahaha
aku nak lelaki yang sanggup
mengaku aku nie wanita dalam hidup dia
dan tak pernah abaikan aku..
memang lah aku independent..
tapi kalau da kahwin kau nak biar aku independent jugak ke??
melampau lah tuh..
sometimes ladies pon nak perhatian jugak..
kan kan kan..
sebagai lelaki korang perlu pandai bahagikan masa jek..




nie adalah perkara pertama yang aku nak..
lelaki yang penuh beriman 
dan boleh tunjukkan aku ke jalan yang benar..
sungguh semua orang nak lelaki macam nie..
yela zaman sekarang nak cari lelaki yang baik tuh susah
tapi usaha tangga kejayaan kan..
haaa ape lagi cari lah..
aku nak type nie..
hope dia akan bimbing aku ke jalan yang benar..
amin.....



aku nak lelaki type nie jugak..
sanggup dukung anak..
sampai dua orang plak tuh..
agak2 ada lagi tak lelaki macam nie??



aku suka lelaki yang 
pandai bahagikan masa..
karier langsung tak ganggu 
masa ngan anak-anak..
jangan campuradukkan 
kerjaya dan kehidupan sosial kita
nanti kita sendiri yang parah..
sebab ape??
tak ada masa nak berehat..
24/7 kerja jek..
badan pon kene rehat..
ye dak???


aku suke lelaki macam nie..
beriadah bersama keluarga..
walau sibuk macam mana pun..
keluarga perlu diutamakan..
tahu tak??
kene tau..
kalau tak buat macam nie..
kesian anak-anak kita
terperuk dan sekali gus
menganggu emosi diorang..
diorang pon nak jugak jalan2 ngan parents diorang..
kang tak pasal2 dapat anak
kuat memberontak..
ha..kan da tak tahu nak wat ape..
semua itu psikologi..
hehehe...
mentang2 amik pendidikan prasekolah..
mwahahahahhaa..
hensem la beckham nie..
gmbr dia banyak kan??
biarlah..
aku suka dia..
mwahahahahahahahahah..
anak-anak dia pon comel..



nie lagi satu..
lelaki yang akan pergi ke pasar..
tak kira tesco ke giant ke
pasar tani ke...
yang penting pasar!!
aku nak lelaki macam nie..
even aku x pergi pasar pon xpe..
biar die jek pergi..
die tahu pilih sayur2
ikan-ikan
dan sebagainya lah..
kalau yang pandai masak pon untung jugak..
larat ke nak makan aku masak jek
aku pon masak bukan 
hebat sangat..
tengok mama masak macam best..
tuh yang blaja tuh..
mwahahahha..
adat lah masin manis masakan tuh..
nama pon bukan chef..
kalau chef laen..
deme da pro..
xyah sebut lah..
ye dak???

p/s:
waiting for him..
hehehehe...
korang ade???
heeeeeeeeee~~~

3 comments:

maria_m0hamadiah said...

semua orang impikan yang terbaik kan! :) makcik dah folo kamu~

Alif said...

smoga nabila dapat ape yg diidamkan...

princess nabila said...

maria:ohh okies~~

alif:hahahahahahahaha.....insyaAllah..heee...

Post a Comment

nuffnang