nuffnang

Monday, 26 September 2011

forum zero to hero~

hai kawan-kawan semua~
okay!!
hari nie aku nak citer pasal event kat unisel 
event nie pg td punye..
best sangat tau..
tapi seribu kali sayang
tak ramai yang hadir.
kalau konsert laju jek..
sebagai orang Islam aku agak terasa lah
tapi lantak korang lah..
janji aku happy as a beautiful princess~
**tetibe jek..
okayh lets begin..

hari nie ada forum zero to hero
anjuran Persatuan IRAKAN.
jika bukan ahli tiketnya hanya berharga RM4 jek..
murah kan?
itu pon manusia musih kufur..
tapi aku dapat RM3 jek
sebab aku nie ahli IRAKAN..
forum nie ada dua pusingan..
pusingan pertama sesi soal jawab antara
moderator dengan ahli panel yang terdiri
daripada prof unisel shah alam(dekan busines)
dan juga Imam Muda Hassan..
seusai sesi tersebut 
ade santapan..
orang kata minum pagi..
sedap~~
pas tuh dalam pukul 11 mula pusingan kedua.
pada mulanya moderator menanyakan soalan 
kemudian die membuka peluang kepada
kami untuk menanyakan soalan kepada pihak panel.
ehh lupe pulak nak cakap tajuk forum..
"AKU MUSLIM....MUSLIM KAH AKU??"
haaaaa nie tajuk forum...
meremang tak bulu roma korang??
aku tengok tajuk nie trus aku xcited nak pegi..
bukan sebab Imam Muda Hassan tuh
orang perak + hensem
tapi tajuk die..
**aku tak tipu okayh!!
then korang tengok lah gambar2 nie..
maaf ada gambar yang tak clear..
aku pakai hanset jek pon..
have fun kawan!

 tiket masuk
murah sangat~

bie,aku,syira n kak syidah..
mase nie Imam Hassan belum sampai lagi..
sian kak syidah muke mengantuk

petugas yang terlibat dalam forum..
walaupun susun kerusi jek
tapi tugas jugak kan..

 me wit syira..


 yang nie time masuk..
aku dok hujung jauh cikit.
tuh yang x nmpk tuh..
sory blurr..
 haaaaaaa
 nielah gambar yang aku dapat akhir forum
saudara nasir,imam muda hassan dan juga prof(aku lupe name)
 wit maria 
cantik diekan..
die pon ade terlibat dengan 
kelancaran forum ini..
cantik x??
thanks to syira..
suka gambar nie..
clear jek


time nie dah hbs..
tlg susun kerusi..
sian diorang..


tahniah kepada IRAKAN sebab
berjaya membuatkan forum ini sekali lagi..
ini forum kedua.
tahun lepas forum pertama bersama Imam Muda Asyraf
mase tuh aku kelas(kot)
sedih tak dapat ikot..
tapi hari nie aku dapat follow..
next year ade lagi aku nak pegi lagi


"menuntut ilmu biar hingga 
hembusan 
nafas terakhir"

2 comments:

Alif said...

baguslah g majlis ilmu camni,dpt tmbhkan pengetahuan ttg Islam...

princess nabila said...

well..budak baik mmg selalu pegi event mcm nie..hahaha

Post a Comment

nuffnang