nuffnang

Friday, 13 January 2012

batak dohh aku nie -.-'


hai sayang sayang semua :)
sihat ??
macam minggu nie??
korang okeh??
aku penat sikit ngan asgnment..
well adat studentkan..
hari nie aku nak citer pasal benda yang aku 
dapat dari abah aku..
hehehe

abah bagi aku hard disk wehh..
nak tengok tak??
mestilah korang nak kan..
alaaa bese2 jek..
tak delah gempak mane..
aku jek yang over sikit **lumrah alam**

jengjengjeng~~~~~


abah anta kat unisel petang tadi..
thanks a lot abah..
adik sayang abah..

acctually aku kabo kat abah yang aku nak beli
aku nak ajak abah pegi
low yat nak cari benda alah nie lah..
tuptup 
abah call semalam abah dah beli dah
**baru ingat nak pegi jalan2**
**frust jap**
benda alah nie aku taknak beli..
tapi memandangkan lappy aku
makin berat dan slow sebab da full
so nak tak nak aku beli lah jugak...
dulu along ade benda alah nie tapi jahanam dah..
so ade benda nie senang ckit je dak ??

hari nie pas solat jumaat baru 
abah datang tuh pun kejap jek
makan kat dewan biru..
dapat jumpe sejam sebab abah ada hal..
hmmmmmmmm
janji dapat lepas rindu..
2 minggu da tak jumpe..
malas aku nak pegi midvalley tuh..
takpernah tak ramai orang..
abah pulak susah dapat cuti..
sian abah..

to en mohammad :-
thanks abah :)
love you like a love song
(^_^)






4 comments:

Pn. Sheila said...

mak ayah mmg sygkan kitakan... apa yang kita perlukan dorg cuba penuhi demi pelajaran kita... Allhamdulillah...

princess nabila said...

kan..diorg sanggup bersusah payah demi anak2..i promise to make their life happy one day :)
insyaAllah :)

shiema sufian said...

wow, syioknyeee (:

princess nabila said...

shiema:hakhakhak sgt best yahoooooooo

Post a Comment

nuffnang