nuffnang

Friday, 14 October 2011

minggu nie tak balik lagi =.=

hola reader's
Assalamualaikum :)
hari nie dah hari Jumaat..
kejap jek kan masa berjalan..
pejam celik pejam celik dah bulan 10
pejam celik pejam celik
dah final exam
pejam celik lagi
dah masuk sem 5 dan sambut tahun baru..
ase macam bulan lepas jek 
awal tahun kan..
kejap sangat..
tapi apa2 pun syukur ke hadrat Ilahi
sebab umur aku dan keluarga aku masih panjang.
Alhamdulillah..
minggu depan last kuliah..
minggu akhir..
lepas tuh minggu study
dan mula lah minggu exam seterusnya..
minggu nie aku tak balik..
dah masuk dua minggu da..
kejap jek rase.
next week baru balik lama sikit kot
sebab deepavali 
raya qurban pon dah nak dekat.
plus wedding angah pon nak dekat
aku yang excited
mane taknya
first wedding dalam family aku kot..
teruja lah sikit.
tapi pasal paper aku yang sama tarikh ngan akad nikah tuh 
blom tahu lagi ..
tak jumpa lagi head of program preschool
die busy
sebab mulai hari nie
dah mule konvo kat Unisel..
Congrats to all my senior yang grad 
pada tahun nie..
2013 my turn..
hahahahha..tak sabar lah..
winkwinkwinkwink..
Selamat Bercuti sahabat bloggers
^__^

2 comments:

Alif said...

gud luck exam nnt....

princess nabila said...

alif:thanks alif.doakan ehh :D

Post a Comment

nuffnang